Jegyárak/Tájékoztatás


Belépőjegyek:

Óvodás/diák/nyugdíjas: 300 Ft (3 éves kor alatt ingyenes)

A jegyár tartalmazza az óvodás, iskolás csoportok részére szervezett foglalkozásokat.

Felnőtt:
600 Ft

Kedvezményes családi jegy: 1200 Ft (2 felnőtt, 2 gyermek)


Tárlatvezetés: 3000 Ft
Tárlatvezetés angol nyelven: 5000 Ft

Tárlatvezetési igényt előre kérjük jelezni!


Fotójegy: 500 Ft
Kamerajegy: 1000 Ft

A fotók és felvételek kizárólag saját célra használhatók fel!


Nyitva tartás:

Ruda-Park Látogatóközpont (Rudabánya, Óvoda út 10.): hétfő-péntek: 8:00-16:00, csoportok számára előzetes bejelentkezéssel. Szombaton előzetes bejelentkezés alapján - bejelentkezni nyitvatartási időn belül, péntek 16 óráig lehetséges! Vasárnap zárva tartunk!

Rudapithecus Látványtár a bányató melletti őslénytani lelőhelyen: a kiállítás megvalósítása folyamatban van, így a létesítmény későbbi időpontban nyílik! A Látványtár épülete, valamint az egyedülálló látványosságot jelentő bányató körüli tanösvény és kilátópontok, stégek ingyenesen látogathatók!

Tájház (Rudabánya, Gvadányi J. u. 1.): kedd, szerda, szombat: 8:00-16:00. A Tájház látogatása ingyenes, megtekintéséhez előzetes bejelentkezés szükséges!

 

 Nyelv

Újdonságok

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy Highlights of Hungary jelölést kapott 2017-ben a Rudapithecus Látványtár.
Az őszi szünidő alatt számos programmal vártunk óvodásokat és iskolásokat egyaránt, melyek közül kreatív játszóházunkat választották legtöbben.
Szeretnél alkotni az ősz és a Halloween jegyében? Szívesen kirándulnál egy nagyot a természetben? Az eseménydús szünidőről mi gondoskodunk!
Az esős, hideg idő ellenére is jól érezte magát az a néhány résztvevő, aki az aktív kikapcsolódást választotta 2017. szeptember 23-án, a Hernyák Gábor emléktúrán.
Rudabánya város Önkormányzata Fotópályázatot hirdetett „Múltunk, jelenünk és jövőnk az EU-ban” címmel. A pályázatot Heiszman Adrienn nyerte.