Highlights of Hungary jelölés

Kedves Látogatók!

A Highlights of Hungary 2013 óta az egyetlen olyan kreatív gyűjtés, amely szakmai alapokon, kategóriák nélkl gyűjti össze a  hazai sikereket. Minden évben a legizgalmasabb, leginspirálóbb projekteket jelölik e díjra. Az a megtiszteltetés ért minket, hogy 2017-ben a Rudapithecus Látványtárat is a jelöltek között tudhatjuk.

A díj elnyerése szavazatok alapján dől el, ezért kérünk minden kedves látogatónkat, vendégünket, támogatónkat, hogy az alábbi linken szavazzanak a Rudapithecus Látványtárra. Szavazni január 4-től 25-ig lehet.

http://www.highlightsofhungary.hu/jeloltek-a-z/

A szavazatokat és a bizalmat előre is köszönjük!

#highlightsofhungary2017 Weboldalunk folyamatosan feltöltés alatt áll, így érdemes visszatérni friss információkért!

Nyelv

Újdonságok

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy Highlights of Hungary jelölést kapott 2017-ben a Rudapithecus Látványtár.
Az őszi szünidő alatt számos programmal vártunk óvodásokat és iskolásokat egyaránt, melyek közül kreatív játszóházunkat választották legtöbben.
Szeretnél alkotni az ősz és a Halloween jegyében? Szívesen kirándulnál egy nagyot a természetben? Az eseménydús szünidőről mi gondoskodunk!
Az esős, hideg idő ellenére is jól érezte magát az a néhány résztvevő, aki az aktív kikapcsolódást választotta 2017. szeptember 23-án, a Hernyák Gábor emléktúrán.
Rudabánya város Önkormányzata Fotópályázatot hirdetett „Múltunk, jelenünk és jövőnk az EU-ban” címmel. A pályázatot Heiszman Adrienn nyerte.