Így telt a Ruda-Parkban az őszi szünet

Az őszi szünidő alatt számos programmal vártunk óvodásokat és iskolásokat egyaránt. Ismét kedvelt elfoglaltságot jelentett a játszóház, mely során mécsestartót és asztaldíszeket lehetett készíteni. Kiegészítésképp, a már húsvétkor is népszerű csokivadászat, valamint mesevetítés tette teljessé a kreatív foglalkozást.

A programsorozat nem csupán kézműveskedésre, a szabadban való aktív kikapcsolódásra is lehetőséget biztosított. 2017. november 3-án vezetett túra keretében kilátogattunk a bányatóhoz. A résztvevők a rudabányai oldal felől csodálhatták meg a bányát és a tavat. Az ismertető közben sétát tettünk a D kilátóponthoz, ahonnan szép panoráma nyílik a Látványtárra is. A vendégek jól érezték magukat és megígérték, hogy hamarosan visszatérnek hozzánk.

 Weboldalunk folyamatosan feltöltés alatt áll, így érdemes visszatérni friss információkért!

Nyelv

Újdonságok

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy Highlights of Hungary jelölést kapott 2017-ben a Rudapithecus Látványtár.
Az őszi szünidő alatt számos programmal vártunk óvodásokat és iskolásokat egyaránt, melyek közül kreatív játszóházunkat választották legtöbben.
Szeretnél alkotni az ősz és a Halloween jegyében? Szívesen kirándulnál egy nagyot a természetben? Az eseménydús szünidőről mi gondoskodunk!
Az esős, hideg idő ellenére is jól érezte magát az a néhány résztvevő, aki az aktív kikapcsolódást választotta 2017. szeptember 23-án, a Hernyák Gábor emléktúrán.
Rudabánya város Önkormányzata Fotópályázatot hirdetett „Múltunk, jelenünk és jövőnk az EU-ban” címmel. A pályázatot Heiszman Adrienn nyerte.