Emléktúra beszámoló

2017. szeptember 23-án indítottuk útjára az I. Hernyák Gábor emléktúrát. Az időjárás sajnos nem kedvezett a kirándulóknak, de a rossz idő ellenére is akadt néhány bátor vállalkozó, aki teljesítette a 10 km-es távot - közben a bányató természeti szépsége mellett megcsodálta a város egyéb nevezetességeit is -, a túra végeztével pedig jól megérdemelt vendéglátásban és jutalomban részesült. A beérkezőket zsíros kenyérrel, gyümölccsel, müzli szelettel, teával vártuk, emellett oklevéllel, kitűzővel, valamint ajándékcsomaggal tettük emlékezetessé a túrázók számára a délelőttöt. Bízunk benne, hogy a következő alkalommal az időjárás mellénk áll és az emléktúra még több természetbarátot vonz majd Rudabányára.Weboldalunk folyamatosan feltöltés alatt áll, így érdemes visszatérni friss információkért!

Nyelv

Újdonságok

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy Highlights of Hungary jelölést kapott 2017-ben a Rudapithecus Látványtár.
Az őszi szünidő alatt számos programmal vártunk óvodásokat és iskolásokat egyaránt, melyek közül kreatív játszóházunkat választották legtöbben.
Szeretnél alkotni az ősz és a Halloween jegyében? Szívesen kirándulnál egy nagyot a természetben? Az eseménydús szünidőről mi gondoskodunk!
Az esős, hideg idő ellenére is jól érezte magát az a néhány résztvevő, aki az aktív kikapcsolódást választotta 2017. szeptember 23-án, a Hernyák Gábor emléktúrán.
Rudabánya város Önkormányzata Fotópályázatot hirdetett „Múltunk, jelenünk és jövőnk az EU-ban” címmel. A pályázatot Heiszman Adrienn nyerte.