Fotópályázat eredményhirdetés

Rudabánya város Önkormányzata a jubileumi „X. Európai Fesztivál Rudabányán” rendezvénye keretében Fotópályázatot hirdetett „Múltunk, jelenünk és jövőnk az EU-ban” címmel. A pályázat célja az volt, hogy megörökítse a Borsod-Abaúj-Zemplén megye területén uniós támogatással megvalósult fejlesztéseket. A fotókat a felújított intézményekről, épületekről, létesítményekről vártuk.

A pályázat nyertese Heiszman Adrienn sajószentpéteri lakos lett, akitől több fotó is érkezett hozzánk, ám a zsűri tetszését „Akadálymentesítve” című képe nyerte el leginkább. A fotó témája egy sajószentpéteri gyaloghíd, mely 2012-ben újult meg az Európai Uniónak köszönhetően.

Ezúton is gratulálunk és köszönjük a sok szép fotót.Weboldalunk folyamatosan feltöltés alatt áll, így érdemes visszatérni friss információkért!

Nyelv

Újdonságok

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy Highlights of Hungary jelölést kapott 2017-ben a Rudapithecus Látványtár.
Az őszi szünidő alatt számos programmal vártunk óvodásokat és iskolásokat egyaránt, melyek közül kreatív játszóházunkat választották legtöbben.
Szeretnél alkotni az ősz és a Halloween jegyében? Szívesen kirándulnál egy nagyot a természetben? Az eseménydús szünidőről mi gondoskodunk!
Az esős, hideg idő ellenére is jól érezte magát az a néhány résztvevő, aki az aktív kikapcsolódást választotta 2017. szeptember 23-án, a Hernyák Gábor emléktúrán.
Rudabánya város Önkormányzata Fotópályázatot hirdetett „Múltunk, jelenünk és jövőnk az EU-ban” címmel. A pályázatot Heiszman Adrienn nyerte.