"Foglalkoztatás határok nélkül"

2017. szeptember 2-án, a Városnapi rendezvény keretében nyilvános kerekasztal beszélgetés zajlott „Foglalkoztatás határok nélkül” címmel a Rudapithecus Látogatóközpontban. Az eseményt Fortuna János, a Kazincbarcikai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának vezetője és Orosz Kinga irányította. A beszélgetés során bemutatták fő programjaikat. Mind munkavállalói, mind munkáltató oldalról megismerhettük a programok elemeit, előnyüket, hátrányukat. Külön altémában, említésre kerültek azon 25 év alatti fiatalok, akik nem tanulnak, illetve nem is dolgoznak. Számukra a Foglalkoztatási Osztály meghatározott időn belül valamilyen konkrét lehetőséget ajánl fel az elhelyezkedésre, munkatapasztalat szerzésére vagy tanulásra vonatkozóan. A résztvevők feltehették a témával kapcsolatos kérdéseiket, melyre szakértői válaszokat, tájékoztatást kaptak.Weboldalunk folyamatosan feltöltés alatt áll, így érdemes visszatérni friss információkért!

Nyelv

Újdonságok

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy Highlights of Hungary jelölést kapott 2017-ben a Rudapithecus Látványtár.
Az őszi szünidő alatt számos programmal vártunk óvodásokat és iskolásokat egyaránt, melyek közül kreatív játszóházunkat választották legtöbben.
Szeretnél alkotni az ősz és a Halloween jegyében? Szívesen kirándulnál egy nagyot a természetben? Az eseménydús szünidőről mi gondoskodunk!
Az esős, hideg idő ellenére is jól érezte magát az a néhány résztvevő, aki az aktív kikapcsolódást választotta 2017. szeptember 23-án, a Hernyák Gábor emléktúrán.
Rudabánya város Önkormányzata Fotópályázatot hirdetett „Múltunk, jelenünk és jövőnk az EU-ban” címmel. A pályázatot Heiszman Adrienn nyerte.