Városnapi programok a Látogatóközpontban

Kedves városlakók és a Városnapi rendezvényre érkező vendégek!

 

Tájékoztatjuk Önöket a Rudapithecus Látogatóközpont szombati napon tervezett programjával kapcsolatban. A korábban meghirdetett Ruda-Pite pályázatunkra 10:00 h-ig várjuk az elkészült pitéket a Rudapithecus Látogatóközpontba (Rudabánya, Óvoda u. 10.).

A beérkezett pitéket 3 tagú szakmai zsűri fogja elbírálni:

  • Farkas Erzsébet, a Szent István Rádió szerkesztő-műsorvezetője
  • Sulyok Sándor, a Jégvirág Kft. mestercukrásza
  • Varga Viktor, a Barcika Príma Kft. séfhelyettese

Az eredményhirdetésre 11:00 h-kor kerül sor.

A Látogatóközpontban 13:00 h-tól "Foglalkoztatás határok nélkül" nyilvános kerekasztal beszélgetés lesz, melyet a Kazincbarcikai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának vezetője, Fortuna János fog vezetni.

A csoportok és vendégek fogadására 14:00 h-tól 16:00 h-ig van lehetőség.

Kérjük a lakosság és a vendégek szíves megértését.Weboldalunk folyamatosan feltöltés alatt áll, így érdemes visszatérni friss információkért!

Nyelv

Újdonságok

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy Highlights of Hungary jelölést kapott 2017-ben a Rudapithecus Látványtár.
Az őszi szünidő alatt számos programmal vártunk óvodásokat és iskolásokat egyaránt, melyek közül kreatív játszóházunkat választották legtöbben.
Szeretnél alkotni az ősz és a Halloween jegyében? Szívesen kirándulnál egy nagyot a természetben? Az eseménydús szünidőről mi gondoskodunk!
Az esős, hideg idő ellenére is jól érezte magát az a néhány résztvevő, aki az aktív kikapcsolódást választotta 2017. szeptember 23-án, a Hernyák Gábor emléktúrán.
Rudabánya város Önkormányzata Fotópályázatot hirdetett „Múltunk, jelenünk és jövőnk az EU-ban” címmel. A pályázatot Heiszman Adrienn nyerte.