Kézműves alkotói pályázat felhívás

A Ruda-Park Látogatóközpont kézműves alkotói pályázatot hirdet:

„Rudabánya, ahogy én látom” címmel

Pályázhat bárki korosztályi megkötés nélkül, olyan pályaművel, amelyben Rudabánya város nevezetességeit, kiemelkedő személyiségeit, bányászati- és természeti örökségeit eleveníti meg vagy szerepel a Rudabánya felirat. Az elbírálás során előnyt élvez az, aki a Rudapithecus Látogatóközpontot valamilyen formában megörökíti.

A pályázatok az alábbi technikák valamelyikével készüljenek: hímzés, horgolás, foltvarrás, zsinórozás, fafaragás, gravírozás

Az elkészült műveket a Ruda-Park irodájába várjuk. Cím: 3733 Rudabánya, Óvoda u. 10.

A pályázatok leadási határideje: 2017.08.07. (hétfő)

Az elkészült alkotásokat szakmai zsűri értékeli majd

Az ünnepélyes díjátadóra 2017. augusztus 20-án kerül sorWeboldalunk folyamatosan feltöltés alatt áll, így érdemes visszatérni friss információkért!

Nyelv

Újdonságok

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy Highlights of Hungary jelölést kapott 2017-ben a Rudapithecus Látványtár.
Az őszi szünidő alatt számos programmal vártunk óvodásokat és iskolásokat egyaránt, melyek közül kreatív játszóházunkat választották legtöbben.
Szeretnél alkotni az ősz és a Halloween jegyében? Szívesen kirándulnál egy nagyot a természetben? Az eseménydús szünidőről mi gondoskodunk!
Az esős, hideg idő ellenére is jól érezte magát az a néhány résztvevő, aki az aktív kikapcsolódást választotta 2017. szeptember 23-án, a Hernyák Gábor emléktúrán.
Rudabánya város Önkormányzata Fotópályázatot hirdetett „Múltunk, jelenünk és jövőnk az EU-ban” címmel. A pályázatot Heiszman Adrienn nyerte.