Folytatódik a nyári szezon

2017. július 4-én az MSZC Berzeviczy Gergely Szakgimnáziumának tantestülete járt Rudabányán, ahol megtekintették a Rudapithecus Látogatóközpontot, majd egy kis sétát követően a Látványtárat, valamint a rudabányai bányatavat.

Július 5-én ismét az Erzsébet-tábor résztvevőit fogadtuk Izsófalváról, július 7-én pedig a Szendrői Református Általános Iskolából jártak nálunk táborozók és játékos vetélkedőn töltötték el a napjukat.Weboldalunk folyamatosan feltöltés alatt áll, így érdemes visszatérni friss információkért!

Nyelv

Újdonságok

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy Highlights of Hungary jelölést kapott 2017-ben a Rudapithecus Látványtár.
Az őszi szünidő alatt számos programmal vártunk óvodásokat és iskolásokat egyaránt, melyek közül kreatív játszóházunkat választották legtöbben.
Szeretnél alkotni az ősz és a Halloween jegyében? Szívesen kirándulnál egy nagyot a természetben? Az eseménydús szünidőről mi gondoskodunk!
Az esős, hideg idő ellenére is jól érezte magát az a néhány résztvevő, aki az aktív kikapcsolódást választotta 2017. szeptember 23-án, a Hernyák Gábor emléktúrán.
Rudabánya város Önkormányzata Fotópályázatot hirdetett „Múltunk, jelenünk és jövőnk az EU-ban” címmel. A pályázatot Heiszman Adrienn nyerte.