Fotópályázat eredményhirdetés

Köszönjünk minden kedves pályázónak és szavazónak a részvételét a fotópályázaton. Mivel a facebookon hirdettük meg a pályázatot, annak szabályainak megfelelően zajlott a verseny. A szavazatok megvizsgálása során szabálytalanságot nem észleltek a szakértők. Így hát jöhet az eredményhirdetés!

A legtöbb szavazattal, 578 lájkkal rendelkező versenyző: Nánássy László. Gratulálunk a nyertesnek! A többiek se keseredjenek el, hiszen lesznek még újabb pályázati felhívásaink.Weboldalunk folyamatosan feltöltés alatt áll, így érdemes visszatérni friss információkért!

Nyelv

Újdonságok

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy Highlights of Hungary jelölést kapott 2017-ben a Rudapithecus Látványtár.
Az őszi szünidő alatt számos programmal vártunk óvodásokat és iskolásokat egyaránt, melyek közül kreatív játszóházunkat választották legtöbben.
Szeretnél alkotni az ősz és a Halloween jegyében? Szívesen kirándulnál egy nagyot a természetben? Az eseménydús szünidőről mi gondoskodunk!
Az esős, hideg idő ellenére is jól érezte magát az a néhány résztvevő, aki az aktív kikapcsolódást választotta 2017. szeptember 23-án, a Hernyák Gábor emléktúrán.
Rudabánya város Önkormányzata Fotópályázatot hirdetett „Múltunk, jelenünk és jövőnk az EU-ban” címmel. A pályázatot Heiszman Adrienn nyerte.