Egyre több érdeklődő a Rudapithecus Látogatóközpontban

Kazincbarcikáról a Surányi Endre SZKI diákjai jártak nálunk a Látogatóközpontban. Nagyon jól érezték magukat az itt töltött idő alatt. Főleg a szoborpark tetszett nekik, illetve az eredeti leleteket is nagyon érdekesnek találták. Innen a fiatalok a tóhoz indultak tovább kirándulni.

Korábban a Szendrői Református Egyházközség Idősek Klubjának tagjai jártak nálunk, az állandó kiállítás megtekintése után a csoport ellátogatott a Tájházba és megnézték a Látványtárat is.

Nem csak a környékről érkeznek látogatók, a pünkösdi hétvégén ugyanis Budapestről láttunk vendégül két csoportot. A gyerekek rendkívül élvezték az udvaron történő régészkedést, de a felnőtt korosztály is megtalálja a neki való szórakozást nálunk.Weboldalunk folyamatosan feltöltés alatt áll, így érdemes visszatérni friss információkért!

Nyelv

Újdonságok

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy Highlights of Hungary jelölést kapott 2017-ben a Rudapithecus Látványtár.
Az őszi szünidő alatt számos programmal vártunk óvodásokat és iskolásokat egyaránt, melyek közül kreatív játszóházunkat választották legtöbben.
Szeretnél alkotni az ősz és a Halloween jegyében? Szívesen kirándulnál egy nagyot a természetben? Az eseménydús szünidőről mi gondoskodunk!
Az esős, hideg idő ellenére is jól érezte magát az a néhány résztvevő, aki az aktív kikapcsolódást választotta 2017. szeptember 23-án, a Hernyák Gábor emléktúrán.
Rudabánya város Önkormányzata Fotópályázatot hirdetett „Múltunk, jelenünk és jövőnk az EU-ban” címmel. A pályázatot Heiszman Adrienn nyerte.