Csoportjaink száma egyre bővül!

Nemrég a Ruda-Parkban jártak a Gvadányi József Általános Iskola és az Árpád Fejedelem Tagiskola diákjai. A gyerekek játékos feladatok segítségével ismerték meg „Rudi” életét. Lehetőségük volt kipróbálni kicsiben az ásatások és a leletfeltárás fortélyait, ami nagyon izgalmas kikapcsolódás volt számukra.

Nem csak a kisebb korosztály, hanem a nagyobbak is érdekes programokon vehetnek részt nálunk. Legutóbb egy debreceni középiskola biológia szakos hallgatói voltak a vendégeink, akiknek bemutattunk egy újonnan elkészült rövidfilmet dr. Kordos László professzor előadásában, aki az emberré válás történetétről beszélt, majd a diákok megtekintették a szoborparkot, ahol ősállatok élethű másolatai vannak kiállítva.

Igyekszünk minden korosztály számára színvonalas és érdekes programot nyújtani és a jövőben is sok szeretettel várjuk az érdeklődőket.Weboldalunk folyamatosan feltöltés alatt áll, így érdemes visszatérni friss információkért!

Nyelv

Újdonságok

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy Highlights of Hungary jelölést kapott 2017-ben a Rudapithecus Látványtár.
Az őszi szünidő alatt számos programmal vártunk óvodásokat és iskolásokat egyaránt, melyek közül kreatív játszóházunkat választották legtöbben.
Szeretnél alkotni az ősz és a Halloween jegyében? Szívesen kirándulnál egy nagyot a természetben? Az eseménydús szünidőről mi gondoskodunk!
Az esős, hideg idő ellenére is jól érezte magát az a néhány résztvevő, aki az aktív kikapcsolódást választotta 2017. szeptember 23-án, a Hernyák Gábor emléktúrán.
Rudabánya város Önkormányzata Fotópályázatot hirdetett „Múltunk, jelenünk és jövőnk az EU-ban” címmel. A pályázatot Heiszman Adrienn nyerte.