„Rudi az ősmajom” című rajzpályázat eredményhirdetése

2017. május 10-én a rudabányai Gvadányi József Művelődési Ház és Könyvtárban került megrendezésre „Rudi az ősmajom” című rajzpályázat ünnepélyes eredményhirdetése, amelyet Rudabánya Város Önkormányzata és a Ruda-Park Nonprofit Kft. hirdetett meg óvodás és általános iskolás gyermekek számára. A pályázat nagyon népszerűnek bizonyult; 272 pályamű érkezett be a felhívásra; 16 településről, 5 óvodából és 19 iskolából. 56 gyermek kapott oklevelet vagy emléklapot valamint tárgyi jutalmakat, amelyeket a város vezetői adtak át a számunkra. A díjátadón részt vett Török Dezső, a B-A-Z Megyei Közgyűlés elnöke és Wachter Balázs projektmenedzser is.  A rendezvény végén állófogadás várta a meghívott vendégeket, a gyermekeket pedig a Pom-Pom Família műsora szórakoztatta.

 

  Weboldalunk folyamatosan feltöltés alatt áll, így érdemes visszatérni friss információkért!

Nyelv

Újdonságok

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy Highlights of Hungary jelölést kapott 2017-ben a Rudapithecus Látványtár.
Az őszi szünidő alatt számos programmal vártunk óvodásokat és iskolásokat egyaránt, melyek közül kreatív játszóházunkat választották legtöbben.
Szeretnél alkotni az ősz és a Halloween jegyében? Szívesen kirándulnál egy nagyot a természetben? Az eseménydús szünidőről mi gondoskodunk!
Az esős, hideg idő ellenére is jól érezte magát az a néhány résztvevő, aki az aktív kikapcsolódást választotta 2017. szeptember 23-án, a Hernyák Gábor emléktúrán.
Rudabánya város Önkormányzata Fotópályázatot hirdetett „Múltunk, jelenünk és jövőnk az EU-ban” címmel. A pályázatot Heiszman Adrienn nyerte.