Fotópályázat felhívás

Kapd elő a fényképezőgépedet és örökítsd meg a rudabányai tó természeti szépségét a tavasz jegyében!

A pályázatra tájfotókat kérünk amelyeken a tó és közvetlen környezete látható. Jó minőségű, nagy felbontású, JPG formátumú képeket várunk.

A játékra bárki pályázhat, korosztályi megkötés nélkül.
Egy pályázó egy pályaművet küldhet, melyet a https://www.facebook.com/rudapark/?fref=ts oldalra kérünk feltölteni. A kép alatt szerepeljen a pályázó neve és a dátum, amikor a kép készült.

A pályázatot az nyeri, akinek a fotójára a legtöbben szavaznak. Ezért első körben lájkold az oldalunkat és amint felkerül a fotód, kérd meg az ismerőseidet is, hogy szavazzanak a te pályaművedre és szavazatukkal juttassanak be a döntőbe!

A pályaművek beküldési (feltöltési) határideje: 2017. 06. 15. A legtöbb szavazatot kapott kép tulajdonosa nyereményben részesül, amelyet a Ruda-Park Nonprofit Kft. vezetősége ad át számára.Weboldalunk folyamatosan feltöltés alatt áll, így érdemes visszatérni friss információkért!

Nyelv

Újdonságok

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy Highlights of Hungary jelölést kapott 2017-ben a Rudapithecus Látványtár.
Az őszi szünidő alatt számos programmal vártunk óvodásokat és iskolásokat egyaránt, melyek közül kreatív játszóházunkat választották legtöbben.
Szeretnél alkotni az ősz és a Halloween jegyében? Szívesen kirándulnál egy nagyot a természetben? Az eseménydús szünidőről mi gondoskodunk!
Az esős, hideg idő ellenére is jól érezte magát az a néhány résztvevő, aki az aktív kikapcsolódást választotta 2017. szeptember 23-án, a Hernyák Gábor emléktúrán.
Rudabánya város Önkormányzata Fotópályázatot hirdetett „Múltunk, jelenünk és jövőnk az EU-ban” címmel. A pályázatot Heiszman Adrienn nyerte.