Húsvéti Játszóház a RudaParkban

A Ruda-Park Nonprofit Kft. munkatársai húsvéti játszóházba várták a városi és a környékbeli óvodás valamint kisiskolás gyermekeket. A szervezők népszerű húsvéti kézműves technikákkal ismertették meg a gyerekeket. Kipróbálhattak különböző papírtechnikákat, amelyekkel szép és változatos díszeket alkothattak. A kicsik élő állatokat is megismerhettek; nagyon népszerű volt nyuszisimogató, amely sok örömöt okozott a gyereknek. A látogatóközpont udvarán csokitojásokat rejtettek el a szervezők, amelyeket a gyerekeknek kellett megkeresniük. Sok vidám és elégedett arcot láttunk. Az első rendezvény nagyon sikeres volt és hamarosan jön majd a következő is!

Köszönjük Hadobás Sándornak, a Művelődési Ház Igazgatójának, egyben a Pénzügyi, Jogi és Szociális Bizottság Elnökének, hogy megtisztelte jelenlétével a játszóházat!Weboldalunk folyamatosan feltöltés alatt áll, így érdemes visszatérni friss információkért!

Nyelv

Újdonságok

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy Highlights of Hungary jelölést kapott 2017-ben a Rudapithecus Látványtár.
Az őszi szünidő alatt számos programmal vártunk óvodásokat és iskolásokat egyaránt, melyek közül kreatív játszóházunkat választották legtöbben.
Szeretnél alkotni az ősz és a Halloween jegyében? Szívesen kirándulnál egy nagyot a természetben? Az eseménydús szünidőről mi gondoskodunk!
Az esős, hideg idő ellenére is jól érezte magát az a néhány résztvevő, aki az aktív kikapcsolódást választotta 2017. szeptember 23-án, a Hernyák Gábor emléktúrán.
Rudabánya város Önkormányzata Fotópályázatot hirdetett „Múltunk, jelenünk és jövőnk az EU-ban” címmel. A pályázatot Heiszman Adrienn nyerte.