Várunk Téged is szeretettel április 12-től a RudaPark Látogatóközpontban és a Tájházban!

Megnyitó


Várunk Téged is szeretettel április 12-től a RudaPark Látogatóközpontban
és a Tájházban!


„Rudabánya, a Rudapithecus otthona”
Belépőjegyek:
Óvodás/diák/nyugdíjas: 300 Ft (3 éves kor alatt ingyenes)
Felnőtt: 600 Ft
Kedvezményes családi jegy: 1200 Ft (2 felnőtt, 2 gyermek)
Tárlatvezetés: 3000 Ft (helyszínenként)
Tárlatvezetés angol nyelven: 5000 Ft
Tárlatvezetés díja a Látványtár és a Tájház megtekintésére vonatkozik, tárlatvezetési igényt előre kérjük jelezni!
Fotójegy: 1000 Ft
Kamerajegy: 2500 Ft
A fotók és felvételek kizárólag saját célra használhatók fel!
Nyitva tartás:
RudaPark Látogatóközpont (Rudabánya, Óvoda út 10.): hétfő-péntek: 8:00-16:00, hétvégén előzetes bejelentkezéssel. A jegyár tartalmazza az óvodás, iskolás csoportok részére szervezett foglalkozásokat.
Rudapithecus Látványtár a bányató melletti őslénytani lelőhelyen: a kiállítás megvalósítása folyamatban van, így a létesítmény későbbi időpontban nyílik! A Látványár épülete, valamint az egyedülálló látványosságot jelentő bányató körüli tanösvény és kilátópontok, stégek ingyenesen látogathatók!
Tájház (Rudabánya, Gvadányi J. u. 1.): kedd, szerda, szombat: 8:00-16:00. A Tájház látogatása ingyenes, megtekintéséhez előzetes bejelentkezés szükséges!Weboldalunk folyamatosan feltöltés alatt áll, így érdemes visszatérni friss információkért!

Nyelv

Újdonságok

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy Highlights of Hungary jelölést kapott 2017-ben a Rudapithecus Látványtár.
Az őszi szünidő alatt számos programmal vártunk óvodásokat és iskolásokat egyaránt, melyek közül kreatív játszóházunkat választották legtöbben.
Szeretnél alkotni az ősz és a Halloween jegyében? Szívesen kirándulnál egy nagyot a természetben? Az eseménydús szünidőről mi gondoskodunk!
Az esős, hideg idő ellenére is jól érezte magát az a néhány résztvevő, aki az aktív kikapcsolódást választotta 2017. szeptember 23-án, a Hernyák Gábor emléktúrán.
Rudabánya város Önkormányzata Fotópályázatot hirdetett „Múltunk, jelenünk és jövőnk az EU-ban” címmel. A pályázatot Heiszman Adrienn nyerte.